ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΤΟ ΝΕΟ PARTNER TEPEE

Το νέο PEUGEOT Partner Tepee επιδεικνύει μια ποικιλία από σημαντικές εξελίξεις τόσο στο σχεδιασμό όσο και στην τεχνολογία - με νέα, state-of-the-art χαρακτηριστικά του εξοπλισμού διασύνδεσης και νέους εξαιρετικά αποδοτικούς κινητήρες, παρέχοντας αυξημένη ευελιξία και ελευθερία.
1 ΣΤΙΒΑΡΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ
Το νέο στυλ του Partner Tepee δείχνει την απόλυτα σύγχρονη, ισχυρή του προσωπικότητα: η νέα εμπρός μάσκα με τη γρίλια του ψυγείου, δεσπόζει πάνω από τον φαρδύτερο προφυλακτήρα με τα φώτα ημέρας LED ο οποίος δένει αρμονικά με το σώμα του αμαξώματος.

Το πακέτο Pack Look προσδίδει μια επιπλέον σιγουριά και μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση, τονίζοντας την περιπετειώδη προσωπικότητά του.

2 ΧΡΗΣΙΜΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
Το νέο Partner Tepee είναι εξοπλισμένο με τεχνολογία τελευταίας γενιάς: η λειτουργία MirrorScreen , το οποίο αναπαράγει την οθόνη του smartphone σας στη νέα 7 " οθόνη αφής πολυμέσων, "Active City Brake" , κάμερα οπισθοπορείας, εμπρός αισθητήρες παρκαρίσματος ή Σύστημα πλοήγησης

Παράλληλα, οι νέοι BlueHDi κινητήρες προσφέρουν μεγαλύτερη οδηγική απόλαυση σε συνδυασμό με βελτιστοποιημένες τιμές για την κατανάλωση καυσίμου και τις εκπομπές CO2

3 ΕΥΕΛΙΞΙΑ
Το νέο PEUGEOT Partner Tepee είναι εξαιρετικά διαμορφώσιμο, με μεγάλη πίσω πόρτα η οποία διαθέτει ξεχωριστό ανοιγόμενο πίσω παράθυρο και δυνατότητα επιλογής 5-θέσιας ή 7-θέσιας έκδοσης. Το Partner Tepee διαθέτει 3 ανεξάρτητα αφαιρούμενα καθίσματα στη δεύτερη και 2 στην τρίτη σειρά, για την 7-θέσια έκδοση.