4 ΛΟΓΟΙ
ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΤΟ BOXER

Το νέο Peugeot Boxer είναι ανθεκτικό και οικονομικό οχήμα, που έχει σχεδιαστεί ειδικά για το επάγγελμά σας. Χάρη στους εξαιρετικά μέγαλους χώρους και στις εξαιρετικές επιδόσεις, το νέο Peugeot Boxer θα σας εξυπηρετεί καλά για μεγάλο χρονικό διάστημα, ανεξάρτητα από τις επαγγελματικές σας ανάγκες.
1 ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΠΟΙΟΤΗΤΑ
Για να διασφαλιστεί η κορυφαία απόδοση της ποιότητας σε όλα τα επίπεδα, το νέο Peugeot Boxer υποβλήθηκε σε πολλούς αυστηρούς ελέγχους κατάσταση οδήγησης:
• 4.000.000 χιλιόμετρα οδήγησης σε όλους τους τύπους εδάφους,για να δοκιμαστεί ο κινητήρας και ενα ελεγχθεί η αξιοπιστία του.
• 500.000 φορές , άνοιγμα και κλεισίμο της πόρτας.
• 1.500 ώρες σε θάλαμο προσομοίωσης καιρικών συνθηκών.
• Αντιδιαβρωτικές δοκιμές χρησιμοποιώντας θαλασσινό νερό.

2 ΑΝΕΤΗ ΟΔΗΓΗΣΗ
Το νέο Peugeot Boxer είναι εξοπλισμένο με πολλά αποδοτικά χαρακτηριστικά για να κάνει ευκολότερη την οδήγηση, ενώ εγγυάται την ασφάλεια του οδηγού και των επιβατών.

3 ΧΩΡΟΙ ΦΟΡΤΩΣΗΣ
Το νέο Peugeot Boxer προσφέρει έναν από τους μεγαλύτερους χώρους φόρτωσης στην αγορά. Το νέο μεγαλύτερο ανοίγμα των πίσω θυρών του νέου Boxer van διευκολύνει τη φόρτωση και εκφόρτωση. To εξαιρετικά χαμηλό κατώφλι του νέου Peugeot Boxer καθιστά το έργο ακόμα πιο απλό.

4 ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ