4 ΛΟΓΟΙ
ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΤΟ BIPPER

Το Peugeot Bipper είναι το πιο συμπαγές μοντέλο στη γκάμα της Peugeot,αλλά και σε όλη την αγορά των σύγχρονων φορτηγών. Συμπληρώνει την υπάρχουσα σειρά και ανταποκρίνεται στις ανάγκες των επαγγελματιών που επιθυμούν να έχουν ένα van ιδιαίτερα κατάλληλο για αστική χρήση, πρακτικό, ανθεκτικό και ευέλικτο.
1 ΕΜΠΡΟΣ ΟΨΗ
Ο μεγάλος και ενιαίος εμπρός προφυλακτήρα αντανακλά το δυναμισμό του BIPPER

2 ΑΝΕΣΗ
Το Peugeot Bipper, μοντέρνο, φωτεινό και λειτουργικό, έχει εσωτερικό σχεδιασμένο για εύκολους και γρήγορους χειρισμούς. Προορισμένο για επαγγελματική χρήση, η καμπίνα του είναι εφοδιασμένη με πολλαπλές λειτουργίες και αποθηκευτικούς χώρους.

3 100% ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΙΜΟΣ ΧΩΡΟΣ
Παρά το μικρό του μέγεθος, το BIPPER προσφέρει ένα ελάχιστο ωφέλιμο όγκο 2,5 m³ και ωφέλιμο φορτίο 610 κιλά! Το BIPPER είναι επομένως 20% μικρότερο από τα minivans στην αγορά. Ο χώρος φόρτωσης, κυβισμένος, ίσιος και επίπεδος, έχει πάτωμα με μήκος 1.523μ και μπορεί να φιλοξενήσει εύκολα ογκώδη αντικείμενα.

4 ΜΙΚΡΟ & ΕΥΕΛΙΚΤΟ
Το Peugeot Bipper απευθύνεται στον επαγγελματία που αναζητά ένα ευέλικτο όχημα ειδικά σχεδιασμένο για χρήση στην πόλη. Ευκίνητο και εργονομικό, το Bipper συνδυάζει τις μικρές εξωτερικές διαστάσεις, που του επιτρέπουν να σταθμεύει οπουδήποτε. Επιπλέον, αποτελεί μια οικονομικά συμφέρουσα επιλογή, αφού έχει περιορισμένο κόστος χρήσης χάρη στην εύκολη συντήρησή του και τον χαμηλής κατανάλωσης κινητήρα HDi που σέβεται το περιβάλλον.