3 ΛΟΓΟΙ
ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΤΟ ΝΕΟ208

Το Peugeot 208 ανανεώθηκε. Αυτή η νέα γενιά του μικρομεσαίου hatchback έχει ένα ξεχωριστό στυλ, σπορ και αγωνιστικό. Παραδοθείτε στην γοητευτική του προσωπικότητα και ζήστε μια συναρπαστική εμπειρία οδήγησης!

1 ΑΚΑΤΑΜΑΧΗΤΗ ΓΟΗΤΕΙΑ
Η νέα έκδοση Peugeot 208 Puretech ανταποκρίνεται πλήρως στις σύγχρονες απαιτήσεις συνδεσιμότητας του οδηγού με το περιβάλλον του.

Εφοδιάζοντας το Peugeot 208 Puretech με τρισδιάστατο σύστημα πλοήγησης & κάμερα οπισθοπορείας & 5 χρόνια εγγύηση, προσφέρει την καλύτερη δυνατή πρόταση στους υποψήφιους πελάτες της αυξάνοντας την οδηγική απόλαυση και την ασφάλεια του οδηγού!

Από την πρώτη ματιά, το νέο PEUGEOT 208 Puretech γοητεύει με το νέο του στυλ, πιο δυναμικό πιο σπορ και αθλητικό. Χάρη στους νέους προβολείς ομίχλης, η νέα ταυτότητα μεταμορφώνει οπτικά το αυτοκίνητο και το κάνει να δείχνει φαρδύτερο, πιο δυναμικό και να πατά καλύτερα στο δρόμο, προκαλώντας αμέσως τον οδηγό να πάρει θέση πίσω από το τιμόνι.


2 ΣΥΝΑΡΠΑΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΔΙΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΟΔΗΓΗΣΗ
Το νέο Peugeot 208 διαθέτει ένα λιτό, ποιοτικό εσωτερικό υψηλής αισθητικής, με εύκολη πρόσβαση για κάθε λειτουργία και απλότητα στο χειρισμό, χάρη στο PEUGEOT i-Cockpit.
Με το μικρών διαστάσεων σπορ τιμόνι, τον head-up πίνακα οργάνων και τη μεγάλη οθόνη αφής, το PEUGEOT i-Cockpit προσφέρει μια αίσθηση αμεσότητας για μια οδηγική εμπειρία που είναι συναρπαστική, ενστικτώδης και ασφαλής.

3 ΑΠΟΔΟΣΗ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑ
Το νέο PEUGEOT 208 προσφέρει τον ιδανικό συνδυασμό συμπαγών διαστάσεων, χαμηλού βάρους, αεροδυναμικής και αίσθησης του δρόμου - για την τέλεια σύνθεση άνεσης και οδικής συμπεριφοράς.

Σε συνδυασμό με τα νέα τεχνολογικά στοιχεία εξοπλισμού η πλούσια γκάμα, τελευταίας γενιάς PureTech κινητήρων βενζίνης και Diesel BlueHDi, ολοι προδιαγραφών Euro 6, προσφέρει επιδόσεις και οικονομία καυσίμου κορυφαία στην κατηγορία του.
Άλλη μία καινοτομία για το 208 είναι και η οθόνη αφής που ενσωματώνει το σύστημα πολυμέσων και το GPS. Σε απόσταση χεριού, η έγχρωμη αυτή οθόνη των 7" εξασφαλίζει πρόσβαση σε πληθώρα λειτουργιών: δορυφορική πλοήγηση, hands free Bluetooth kit, θύρα USB και αναπαραγωγή ήχου και video streaming.