3 ΛΟΓΟΙ
ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ ΤΟ ΝΕΟ 208

Το Peugeot 208 ανανεώθηκε. Αυτή η νέα γενιά του μικρομεσαίου hatchback έχει ένα ξεχωριστό στυλ, σπορ και αγωνιστικό. Παραδοθείτε στην γοητευτική του προσωπικότητα και ζήστε μια συναρπαστική εμπειρία οδήγησης!

1 ΑΚΑΤΑΜΑΧΗΤΗ ΓΟΗΤΕΙΑ

Από την πρώτη ματιά, το νέο PEUGEOT 208 γοητεύει με το νέο του στυλ, πιο δυναμικό πιο σπορ και αθλητικό. Χάρει στους νέους προβολείς ομίχλης, η νέα ταυτότητα μεταμορφώνει οπτικά το αυτοκίνητο και το κάνει να δείχνει φαρδύτερο, πιο δυναμικό και να πατά καλύτερα στο δρόμο, προκαλώντας αμέσως τον οδηγό να πάρει θέση πίσω από το τιμόνι.


2 ΣΥΝΑΡΠΑΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΔΙΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΟΔΗΓΗΣΗ

Το νέο Peugeot 208 διαθέτει ένα λιτό, υψηλής ποιότητας εσωτερικό, με εύκολη πρόσβαση για κάθε λειτουργία και απλότητα στο χειρισμό , χάρη στο PEUGEOT i-Cockpit.

Με το μικρών διαστάσεων τιμόνι, τον head-up πίνακα οργάνων και τη μεγάλη οθόνη αφήςi, το PEUGEOT i-Cockpit προσφέρει μια αίσθηση αμεσότητας για μια οδηγική εμπειρία που είναι συναρπαστική, ενστικτώδης και ασφαλής.


3 ΑΠΟΔΟΣΗ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑ

Το νέο PEUGEOT 208 προσφέρει τον ιδανικό συνδυασμό συμπαγών διαστάσεων, χαμηλού βάρους, αεροδυναμικής και αίσθησης του δρόμου - για την τέλεια σύνθεση άνεσης και οδικής συμπεριφοράς.

Σε συνδυασμό με τα νέα τεχνολογικά στοιχεία εξοπλισμού η πλούσια γκάμα, τελευταίας γενιάς PureTech κινητήρων βενζίνης και Diesel BlueHDi, όλοι προδιαγραφών Euro 6, προσφέρει επιδόσεις και οικονομία καυσίμου κορυφαία στην κατηγορία του.