5 ΛΟΓΟΙ
ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΤΟ ΝΕΟ 108

Κομψό και ελκυστικό, πρωτότυπο και ξεχωριστό, φτιαγμένο για να ταιριάζει σε περιβάλλον αστικών μετακινήσεων και στο lifestyle της πόλης, το νέο Peugeot 108 διαθέτει εξαιρετικά περιορισμένες εξωτερικές διαστάσεις, και διατίθεται σε κλειστή ή ανοιχτή έκδοση. Με το ελκυστικό του παρουσιαστικό και τις όμορφες σχεδιαστικές γραμμές του αμαξώματος, τις αμέτρητες επιλογές εξατομίκευσης, τον high-tech εξοπλισμό του εσωτερικού και τις δυνατότητες διασύνδεσης, η καθημερινότητά σας δεν θα είναι ποτέ πια η ίδια.

ΕΛΚΥΣΤΙΚΟ ΚΑΙ ΞΕΧΩΡΙΣΤΟ DESIGN

Το νέο Peugeot 108 είναι η επιτομή του στυλ και της κομψότητας Το αυτοκίνητο τραβά όπου και να βρεθεί, τα βλέμματα, χάρη στο εκλεπτυσμένο design οχήματος πόλης με τις έντονες σχεδιαστικές λεπτομέρειες. Έχει δυνατότητα εξατομίκευσης ώστε να ταιριάζει σε κάθε σας απαίτηση, με οκτώ εξωτερικά χρώματα για το αμάξωμα, και επτά επιλογές με τρία διαφορετικά εσωτερικά περιβάλλοντα. Και το νέο Peugeot 108 TOP! διαθέτει επίσης μία μεγάλη πλήρως ανακλινόμενη υφασμάτινη οροφή που σας δίνει μία νέα οπτική της μεγάλης πόλης.

ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΕΞΑΤΟΜΙΚΕΥΣΗΣ

Πάντα θα υπάρχει ένα Peugeot 108 για τον καθένα! Με οκτώ χρώματα για το αμάξωμα , επτά παραλλαγές και πληθώρα επιλογών εσωτερικών επενδύσεων, το νέο Peugeot 108 μπορεί να διαμορφωθεί ώστε να ταιριάζει απόλυτα στη δική σας προσωπικότητα και αισθητική. Επιλέξτε ένα από τα διαθέσιμα χρώματα, υλικά, στυλ και μοναδικές εξωτερικές και εσωτερικές λεπτομέρειες, και δημιουργήστε το Peugeot 108 που σας εκφράζει απόλυτα. Το νέο The new Peugeot 108 TOP! Σας δίνει επίσης τη δυνατότητα προσωπικής διαμόρφωσης της υφασμάτινης οροφής σε αποχρώσειςBlack, Grey ή σε εξαιρετικά πρωτότυπο Purple Berry! Απελευθερώστε τις αισθητικές σας επιθυμίες μέσα από το στυλ του νέου 108 – δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος να σας κάνει να ξεχωρίσετε από το πλήθος!

ΕΠΙΛΟΓΗ ΣΧΕΔΙΑΣΤΙΚΟΥ ΜΟΤΙΒΟΥ

Μοντέρνο και ελκυστικό, το νέο Peugeot 108, προκαλεί τη δημιουργικότητα και τη φαντασία του κάθε ιδιοκτήτη του. Επιλέξτε ένα από τα 7 διαφορετικά σχεδιαστικά θέματα, για να ξεχωρίζετε όπου και να κυκλοφορείτε. Chic, εκλεπτυσμένο, πόλης, sporty… όποιο και να προτιμήσετε, θα υπάρξουν πολλοί που θα σας ζηλέψουν.

ΟΘΟΝΗ ΑΦΗΣ

Με τον υπερμοντέρνο εσωτερικό εξοπλισμό, τα νέα Peugeot 108 και 108 TOP! σας προσφέρουν τη δυνατότητα πρόσβασης σε μία νέα εποχή επιλογών διασύνδεσης. Η μεγάλη οθόνη αφής σας δίνει πρόσβαση και δυνατότητα χειρισμού όλων των βασικών λειτουργιών οδήγησης – και στην πρωτοποριακή λειτουργία Mirror Screen που μπορεί να μετατρέψει το σύστημα του αυτοκινήτου σε αναμεταδότη των δεδομένων του smartphone σας.

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Το PEUGEOT 108 είναι εξοπλισμένο με «έξυπνη» τεχνολογία και δυνατότητες συνδεσιμότητας που διευκολύνουν την καθημερινότητά σας.