Νέο αυτοκίνητο Peugeot με χαμηλότερη τιμή!

Προσφορές Peugeot Service Deal στην Peugeot Automotivo
27/04/2018
Peugeot Drive and Travel!
Peugeot Drive and Travel!
01/06/2018

χαμηλότερη τιμή

 

Νέο αυτοκίνητο Peugeot με χαμηλότερη τιμή!

 

Αγοράστε τώρα  το νέο σας αυτοκίνητο Peugeot με την προσφορά Spring Sales!

Στην Peugeot Automotivo από τις 2 μέχρι τις 12 Μαΐου, τα νέα μοντέλα αυτοκινήτων Peugeot έχουν χαμηλότερη τιμή. Κάντε το καλύτερο deal της αγοράς στην Peugeot Automotivo με την επίσκεψή σας σε ένα από τα 3 καταστήματά μας σε Χαλάνδρι, Γέρακας και Γλυκά Νερά.

Για αυστηρά περιορισμένο αριθμό καινούριων αυτοκινήτων και σε ευρεία γκάμα εκδόσεων – κινητήρων και επιπέδων εξοπλισμού – ισχύουν χαμηλότερες τιμές για όλα τα επιβατικά και τα επαγγελματικά μοντέλα Peugeot.  Οι μοναδικές μας προσφορές ισχύουν και για την οικογένεια των SUVs της Peugeot, 2008, 3008 και 5008!

Στο ανοιξιάτικο 10ημερο εκπτώσεων Peugeot, εκτός του ότι θα βρείτε το αγαπημένο σας Peugeot με έκπτωση, με κάθε νέο μοντέλο προσφέρεται και μία σειρά από προνόμια. Στην Peugeot Automotivo γνωρίζουμε καλά τις ανάγκες και για αυτό έχουμε προσαρμόσει τις παροχές μας, σύμφωνα με τις επιθυμίες σας.

Η Peugeot Automotivo είναι η Νο 1 εταιρεία σε πωλήσεις αυτοκινήτων στο πανελλαδικό δίκτυο Peugeot. Πελάτες μας από όλη την Ελλάδα, μας εμπιστεύονται για τις καλύτερες τιμές μας στην αγορά Peugeot, αλλά και τις υπηρεσίες μας στα service του νέου τους αυτοκινήτου.

Από 2 έως 12 Μαΐου 2018 όλοι οι δρόμοι οδηγούν στην Peugeot Automotivo. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επιλέξτε το κατάστημα που σας εξυπηρετεί καλύτερα. Το έμπειρο προσωπικό μας στα καταστήματά μας σε Χαλάνδρι, Γέρακα και Γλυκά Νερά σας περιμένει για να σας υποστηρίξει στην επιλογή του κατάλληλου -για τις ανάγκες σας-αυτοκινήτου Peugeot και τους τρόπους για την εύκολη αποπληρωμή του .