3 ΛΟΓΟΙ

ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΤΟ ΝΕΟ PEUGEOT 3008 SUV

Το νέο SUV PEUGEOT 3008 αντανακλά δύναμη και χαρακτήρα. Χάρη στην έντονη σχεδιαστική προσωπικότητά
του, το νέο αυτό ξεχωριστό SUV συνδυάζει τη στιβαρότητα με την κομψότητα. Καθίστε πίσω από το τιμόνι του
νέου 3008 SUV και νοιώστε την αίσθηση του ταξιδιού σε έναν κόσμο τεχνολογίας και απόλαυσης που εγγυώνται
μοναδικές οδηγικές εμπειρίες.
1 ΕΜΠΝΕΥΣΜΕΝΟ DESIGN
Μπροστινό μέρος που δεν αφήνει κανέναν ασυγκίνητο, με την κυψελοειδή μάσκα χρωμίου και τα full LED φωτιστικά σώματα, να αποτελούν χαρακτηριστικό γνώρισμα της λεπτής και επιθετικής του σιλουέτας. Ανακαλύψτε τις ρευστές και δυναμικές σχεδιαστικές γραμμές που τονίζονται ακόμα περισσότερο από τα εντυπωσιακά διακοσμητικά φιλέτα χρωμίου.Πέρα από το μοναδικό και εμβληματικό design, το νέο SUV PEUGEOT 3008 ξεχωρίζει ακόμα περισσότερο χάρη στην οροφή τύπου Black Diamond και τη μαύρη γυαλιστερή πίσω φάσα που περικλείει τα LED πίσω φώτα ημέρας, με τα τρία ξεχωριστά εμφανή παραλληλόγραμμα.Πρώτη εντύπωση που συναρπάζει, το εμπρός μέρος του νέου SUV PEUGEOT 3008, με την εμβληματική κυψελωτή μάσκα και τα ‘τραβηγμένα’ προς τα πίσω full LED φωτιστικά σώματα σε σχήμα ματιών γάτας. Ανακαλύψτε τις ρευστές και δυναμικές σχεδιαστικές γραμμές των πλευρικών επιφανειών, που τονίζονται και από την παρουσία του ιδιαίτερα κομψού αλουμινένιου διακοσμητικού φιλέτου.
Η έντονη προσωπικότητα του μοναδικού SUV PEUGEOT 3008 συμπληρώνεται και από την Black Diamond οροφή καθώς και τη μαύρη διακοσμητική φάσα που ενσωματώνει τα 3πλά πίσω LED φώτα, που παραμένουν ανάμενα και την ημέρα.

2 ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ
Ποτέ στο παρελθόν δεν υπήρξε καλύτερο σημείο εκκίνησης για την απόλαυση της περιπέτειας.
Με το εντυπωσιακό PEUGEOT i-Cockpit®, το νέο SUV PEUGEOT 3008 σας προσκαλεί να ανακαλύψετε έναν 100% ψηφιακό κόσμο. Η οθόνη αφής των 8 ιντσών , το πλήρως διαμορφώσιμο ψηφιακό HUD (head-up display), το μικρό τιμόνι με τα ενσωματωμένα χειριστήρια και το ηλεκτρικό κιβώτιο ταχυτήτων εγγυώνται να τονίσουν το βαθμό οδηγικής απόλαυσης.

Διαμορφώστε ανάλογα με τις προτιμήσεις σας την αισθητική του εσωτερικού μέσω του συστήματος i-Cockpit Amplify και των εκπληκτικών δυνατοτήτων του. Επιλέξτε και διαμορφώστε το εσωτερικό περιβάλλον του αυτοκινήτου, ανάλογα με τις διαθέσεις ή τη διαδρομή σας, με μία μόνο κίνηση, με δυνατότητα ελέγχου ακόμα και της λειτουργίας των 8 επιλογών μασάζ για τα εμπρός καθίσματα , απολαμβάνοντας συγχρόνως την πολυτέλεια και την άνεση των εσωτερικών χώρων.

Και τέλος, απολαύστε την αξιοζήλευτη αίσθηση του δρόμου, και την μοναδική ποιότητα ηχομόνωσης, κάτω από το φυσικό φώς της πανοραμικής συρόμενης οροφής , καθώς η μουσική πλημμυρίζει το εσωτερικό, μέσα από το κορυφαίο ηχοσύστημα hi-fi της FOCAL .

3 ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑΚΕΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ
Η προσπάθειά μας να εξερευνήσουμε τον κόσμο, θα πρέπει να γίνεται πάντα με τη χρήση φιλικών προς το περιβάλλον τεχνολογιών. Το ελαφρύτερο πλαίσιο, οι κινητήρες PureTech και BlueHDi, και το αυτόματο κιβώτιο EAT6, είναι στοιχεία που κατατάσσουν το νέο SUV PEUGEOT 3008 ανάμεσα στα πλέον οικονομικά και αποδοτικά* SUV της κατηγορίας του.

*Σε συμφωνία με τις εγκρίσεις της ΕΕ Κατανάλωση σε αστικό περιβάλλον (λιτ/100χλμ): 4.2 - 7.3 – εκπομπές CO₂ (γρ/χλμ): 110 - 174 Κατανάλωση εκτός πόλης (λιτ/100χλμ): 3.5 - 5.1 – εκπομπές CO₂ (γρ/χλμ): 92 - 116 Κατανάλωση σε μικτές συνθήκες (λιτ/100χλμ): 3.8 - 6.0 – εκπομπές CO₂ (γρ/χλμ): 100 - 136