Νέα έκδοση Peugeot 208 Connect με τιμή 12.900 ευρώ

Ανταλλαγή παλιού αυτοκινήτου με νέο Peugeot
24/05/2017
Peugeot 2008: 1η θέση στα βραβεία Auto Express Driver Power 2017
03/07/2017

Με τη νέα έκδοση Peugeot 208 Connect κερδίζετε 1.300 ευρώ

 

To Peugeot 208, ανανεώθηκε και η νέα έκδοση Peugeot 208 Connect, με τιμή 12.900 ευρώ είναι μία προσφορά που δεν έχει ξαναγίνει!

Η συγκεκριμένη προσφορά, που αφορά στην έκδοση Peugeot 208 Connect, ανταποκρίνεται στις σύγχρονες απαιτήσεις συνδεσιμότητας του οδηγού με το περιβάλλον. Διαθέτει WiFi οn board, ώστε να κατεβάζεις δεδομένα στο κινητό σου την ώρα που βρίσκεσαι μέσα στο αυτοκίνητο χωρίς να χρεώνεσαι!  Αυτό γίνεται με μία ειδική κάρτα sim που παρέχει 60GB δεδομένων. Επίσης προσφέρεται και μάλιστα χωρίς επιπλέον χρέωση, τρισδιάστατο σύστημα πλοήγησης αλλά και κάμερα οπισθοπορείας.

Ο υποψήφιος αγοραστής του νέου Peugeot 208 Connect έχει όφελος 1.300 ευρώ, χάρη στον πλούσιο εξοπλισμό που συμπεριλαμβάνεται στην τιμή των 12.900 ευρώ.

Από την πρώτη ματιά, το PEUGEOT 208 Connect γοητεύει με το νέο του στυλ, πιο δυναμικό πιο σπορ και αθλητικό. Χάρη στους νέους προβολείς ομίχλης, η νέα ταυτότητα μεταμορφώνει οπτικά το αυτοκίνητο και το κάνει να δείχνει φαρδύτερο, πιο δυναμικό και να πατά καλύτερα στο δρόμο, προκαλώντας αμέσως τον οδηγό να πάρει θέση πίσω από το τιμόνι.

 

208CONNECT – WI FI ON BOARD

Το νέο χαρακτηριστικό του 208 CONNECT είναι το Wi Fi ON BOARD που δίνει τη δυνατότητα στο αυτοκίνητο να μετατραπεί σε Wi Fi Hotspot. Δηλαδή όλοι οι επιβάτες του αυτοκινήτου μπορούν να είναι συνδεδεμένοι σε δίκτυο Wi Fi σε όλη τη διάρκεια της παραμονής τους μέσα στο αυτοκίνητο.

Ταυτόχρονα όμως η Peugeot, όχι μόνο μετατρέπει τα αυτοκίνητά της σε Wi Fi HOTSPOT, αλλά παρέχει σε συνεργασία με την COSMOTE, τον κορυφαίο πάροχο τηλεπικοινωνίας στην Ελλάδα, ΔΩΡΕΑΝ INTERNET 60 GB για έναν ολόκληρο χρόνο.

Είναι σαφές ότι μια τέτοια δυνατότητα δίνει ξεκάθαρο εμπορικό πλεονέκτημα στο Peugeot 208, αφού απαντάει εμφατικά σε κάθε παρόμοια πρόταση της αγοράς, προσφέροντας έως και 20 φορές περισσότερο ΙΝΤΕΡΝΕΤ στον υποψήφιο αγοραστή.

 

ΑΝΤΑΛΛΑΓΗ ΠΑΛΙΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΜΕ PEUGEOT 208 CONNECT

Στην Peugeot Automotivo κάνουμε ανταλλαγή του παλιού Peugeot με καινούριο αυτοκίνητο. Ελάτε με το παλαιό σας αυτοκίνητο και φύγετε με ένα ολοκαίνουριο Peugeot 208 Connect.

To τμήμα ανταλλαγών της  Peugeot Automotivo διαθέτει έμπειρο προσωπικό που αξιολογεί το μεταχειρισμένο σας αυτοκίνητο και σας προτείνει τους ευνοϊκότερους όρους ανταλλαγής, αναλαμβάνοντας για εσάς όλη την διαδικασία.

Η εταιρεία μας προσπαθεί καθημερινά να ανταποκρίνεται στις ανάγκες των σύγχρονων καταναλωτών που επιθυμούν να ανταλλάξουν την αξία του παλιού τους αυτοκινήτου και να αποκτήσουν ένα νέο, τεχνολογικά προηγμένο και ασφαλές αυτοκίνητο.

Επιλέξτε το κοντινότερο κατάστημα της Peugeot Automotivo σε Χαλάνδρι, Γέρακα, και Γλυκά Νερά, για μία συνάντηση με τους εμπορικούς εκπροσώπους της εταιρείας μας. Άμεσα θα σας ενημερώσουν για όλους τους τρόπους απόκτησης της νέας έκδοσης PEUGEOT 208 Connect.

Αν αναζητάτε ένα αξιόπιστο και τεχνολογικά προηγμένο, ολοκαίνουριο αυτοκίνητο τότε δεν έχετε λόγο να μην επιλέξετε το Peugeot 208, αφού κερδίζετε επιπλέον 1.300 ευρώ.

Εκμεταλλευτείτε τη μοναδική προσφορά της νέας έκδοσης Peugeot 208 Connect, με τιμή 12.900 ευρώ, μία προσφορά που δεν έχει ξαναγίνει!