Φεστιβάλ Μεταχειρισμένων Αυτοκινήτων στην Peugeot Automotivo

Peugeot Automotivo Drive Days
Peugeot Drive Days
01/12/2017
Peugeot 108
PEUGEOT 108 ACTIVE ETG
07/12/2017
Φεστιβάλ μεταχειρισμένων

Φεστιβάλ μεταχειρισμένων

Φεστιβάλ Μεταχειρισμένων Αυτοκινήτων στην Peugeot Automotivo 8, 9 &10 Δεκεμβρίου!

Γιατί να αγοράσετε μεταχειρισμένο αυτοκίνητο από εμάς;

Στις 8, 9 και 10 Δεκεμβρίου σας περιμένουμε, στο Φεστιβάλ Επιλεγμένων Μεταχειρισμένων στο κατάστημά μας στο Χαλάνδρι. Από τις 10.00 το πρωί έως τις 18.00 το απόγευμα, το εξειδικευμένο  προσωπικό της Peugeot Automotivo, θα σας περιμένει για να επιλέξετε το εγγυημένο μεταχειρισμένο που σας ταιριάζει.

Κατά τη διάρκεια του Φεστιβάλ θα είναι διαθέσιμη η πλούσια γκάμα των δημοφιλών μοντέλων της Peugeot σε πλήθος εκδόσεων όσον αφορά κινητήρες και επίπεδο εξοπλισμού, καλύπτοντας ένα ευρύ φάσμα αναγκών των ενδιαφερομένων. Τα διάσημα μοντέλα της PEUGEOT, 108, 208, 308 και 2008 είναι ελαφρώς μεταχειρισμένα και διατίθενται με εργοστασιακή εγγύηση.

Με τη επίσκεψή σας στο κατάστημα θα ενημερωθείτε για τις ειδικές  τιμές, ενώ αν επιλέξετε να αγοράσετε το αυτοκίνητο της αρεσκείας σας θα έχετε επιπλέον 3 χρόνια ΔΩΡΕΑΝ σέρβις.

Στην Peugeot Automotivo σας παρέχεται η δυνατότητα ανταλλαγής του παλιού σας αυτοκινήτου.

Στην Peugeot Automotivo κατανοούμε τις ανάγκες σας και γι’ αυτό φροντίζουμε να έχουμε επιλεγμένα μεταχειρισμένα αυτοκίνητα, που έχουνε περάσει τους αυστηρότερους ελέγχους.

Σε εμάς μπορείτε να επιλέξετε το μεταχειρισμένο αυτοκίνητο της αρεσκείας σας, μέσα από την ειδική σελίδα που υπάρχει στο site μας. Κλείνετε ραντεβού με ένα τηλεφώνημα ώστε να δείτε από κοντά το μοντέλο της αρεσκείας σας. Μπορείτε να επισκεφτείτε τη σελίδα «Μεταχειρισμένα» πατώντας εδώ.

Το έμπειρο ανθρώπινο δυναμικό μας μπορεί να σας δώσει όλες τις απαραίτητες συμβουλές που χρειάζεστε, ώστε να αγοράσετε το νέο σας αυτοκίνητο με ασφάλεια. Μάθετε ποιες επιλογές χρηματοδότησης είναι κατάλληλες για εσάς, ώστε να μπορείτε να πληρώνετε το νέο σας αυτοκίνητο σε ένα προκαθορισμένο χρονικό διάστημα.

Κάθε μεταχειρισμένο όχημα στην Peugeot Automotivo έχει περάσει τα test των εμπειρογνωμόνων, ώστε να είναι ασφαλές για εσάς και την οικογένεια σας. Κάθε έλεγχος μεταχειρισμένου οχήματος αποκαλύπτει το ιστορικό του και τα επίπεδα ασφάλειας που σας παρέχει.

Επίσης, χάρη στην πολιτική μας, που αφορά στο after sales service μπορείτε να είστε σίγουροι ότι το αυτοκίνητό σας θα είναι πάντα σαν καινούριο. Αυτό σημαίνει ότι το αυτοκίνητό σας διατηρεί τη μεταπωλητική του αξία!