Το σλάιντ απαιτεί την χρήση JavaScript.

Η AUTOMOTIVO ΑΕΒΕ είναι εξουσιοδοτημένος Dealer της PEUGEOT. Ιδρύθηκε το 1992 και δραστηριοποιείται στην εμπορεία αυτοκινήτων, ανταλλακτικών και αξεσουάρ, καθώς και στην επισκευή και συντήρηση οχημάτων.

Η εταιρεία διαθέτει ιδιόκτητες, υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις σε Χαλάνδρι, Γέρακα και Γλυκά Νερά. Περισσότερα από 100 οχήματα επισκευάζονται σε εβδομαδιαία βάση στα συνεργεία της εταιρείας, ενώ στο δίκτυο AUTOMOTIVO απασχολούνται περισσότεροι  από 30 Υπάλληλοι.

Το ανθρώπινο δυναμικό της AUTOMOTIVO αποτελεί την κινητήριο δύναμη της αναπτυξιακής της πορείας. Η επιτυχία της εταιρίας είναι µια συλλογική προσπάθεια, αποτέλεσμα της αρμονικής συνεργασίας  του άρτια εκπαιδευμένου προσωπικού και της διοίκησης. Σε αυτό το πλαίσιο καλλιεργούνται συνθήκες άµιλλας και αναπτύσσονται υποδοµές προσωπικής εξέλιξης για κάθε εργαζόμενο

Η φιλοσοφία της AUTOMOTIVO βασίζεται στη διαφάνεια, τις φιλικές σχέσεις, τη σωστή και ειλικρινή αντιμετώπιση του πελάτη συνδυασμένη με τα υψηλότερα standards παροχής υπηρεσιών.

Οι δραστηριότητες της AUTOMOTIVO και η φιλοσοφία για την άριστη εξυπηρέτηση του πελάτη, υποστηρίζουν πλήρως τη μάρκα Peugeot, η οποία έχει παραδοσιακά συνδέσει το όνομά της με τη συνεχή τεχνολογική πρόοδο, την ασφάλεια και την άριστη ποιότητα των προϊόντων της.

Την κύρια αξία της Peugeot, "MAKING DRIVING A PLEASURE" (Κάνουμε την οδήγηση απόλαυση), ενστερνίζεται και η AUTOMOTIVO γι’ αυτό και είναι προσηλωμένη στην εξυπηρέτηση και την ικανοποίηση των πελατών της.