Δωρεάν χειμερινός έλεγχος από την Peugeot Automotivo!

Δωρεάν χειμερινός έλεγχος Peugeot, που περιλαμβάνει τα κύρια σημεία του αυτοκινήτου σας, ώστε να είστε ασφαλείς. Με τις συνθήκες οδήγησης να γίνονται πιο επικίνδυνες τον χειμώνα, η Peugeot Automotivo προσφέρει σε όλους τους πελάτες της μάρκας έναν ΔΩΡΕΑΝ χειμερινό έλεγχο 20 σημείων του αυτοκινήτου τους. Η προετοιμασία του αυτοκινήτου σας για το χειμώνα είναι απαραίτητη, ώστε να είστε ασφαλείς και προετοιμασμένοι να αντιμετωπίσετε όλα τα ενδεχόμενα του καιρού.

Πιο συγκεκριμένα, ο έλεγχος περιλαμβάνει:

• Ελαστικά, φώτα, υαλοκαθαριστήρες, φρένα, έλεγχο καυσαερίων, σύστημα διεύθυνσης, ανάρτησης , φόρτισης μπαταρίας , κλιματισμού και αμαξώματος.
• Δωρεάν συμπλήρωση όλων των υγρών έως 500ml συνολικά (λάδι κινητήρα, υγρό φρένων, αντιψυκτικό και υγρό πλυστικής συσκευής).

Με κάθε Χειμερινό έλεγχο, οι πελάτες της Peugeot θα λαμβάνουν ένα γραπτό πιστοποιητικό ελέγχου ποιότητας του αυτοκινήτου τους.

Το πρόγραμμα Δωρεάν χειμερινού ελέγχου ισχύει από 10 Νοεμβρίου 2017 έως τις 28 Φεβρουαρίου 2018. Επιλέξτε το σημείο που σας εξυπηρετεί για τον δωρεάν έλεγχο του Peugeot σας σε Χαλάνδρι ή Γέρακα και κλείστε ραντεβού.
Κλείστε εύκολα και γρήγορα ραντεβού στο κατάστημα που σας εξυπηρετεί.