4 ΛΟΓΟΙ
ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΤΟ ΝΕΟ 308

Οι μηχανικοί και οι σχεδιαστές της Peugeot δημιούργησαν ένα τολμηρό, και μοντέρνο οικογενειακό αυτοκίνητο με σπορτίβ design. Ανακαλύψτε το νέο Peugeot 308, ένα πρωτότυπο, τεχνολογικά προηγμένο και αποτελεσματικό αυτοκίνητο προορισμένο για μοναδικές οδηγικές εμπειρίες.
1 ΑΠΟΔΟΣΗ

Το νέο Peugeot 308, ελαφρύτερο κατά 140 κιλά, είναι εξοπλισμένο με τεχνολογίες αύξησης της απόδοσης..

Ο νέος PureTech τρικύλινδρος turbo κινητήρας βενζίνης
Στο νέο 1,2L PureTech 130 S & S Peugeot 308i παρουσιάζεται για πρώτη φορά ο νέος PureTech τρικύλινδρος turbo βενζινοκινητήρας με χειροκίνητο κιβώτιο 6 ταχυτήτων ή αυτόματο κιβώτιο 6 ταχυτήτων EAT6i (Efficient Automatic Transmission 6). Αυτός ο συμπαγής, σπονδυλωτός κινητήρας είναι το απόσταγμα τεχνολογίας αιχμής και απόδοσης.

Τεχνολογία BlueHDi
BlueHDi είναι η επίσημη ονομασία τωνEuro 6 κινητήρων diesel της μάρκας. Αυτή η τεχνολογία μειώνει δραστικά το NOx (κατά περισσότερο από 90%), τις εκπομπές CO2 και την κατανάλωση καυσίμου, ενώ συνεχίζει να εξαλείφει το 99,9% των μικροσωματιδίων. Μικτός κύκλος οδήγησης 3.1 - 4.1 λιτ/100 χλμ, 82-107 γρμ/χλμ CO2
Το νέο Peugeot 308 είναι διαθέσιμο με δύο τύπους κινητήρων BlueHDi: Τον 1.6 BlueHDi 100 με ένα 5-τάχυτο μηχανικό κιβώτιο και τον 1.6L BlueHDi 120 με ένα 6-τάχυτο μηχανικό κιβώτιο.

EAT6 Σύστημα Μετάδοσης
Το αυτόματο 6-σχέσεων κιβώτιο ταχυτήτων EAT6 (Efficient Automatic Transmission 6) έχει σχεδιαστεί για να μειώσει δραστικά τις εκπομπές CO2 και εξασφαλίζει τόσο την εξαιρετική ομαλότητα στις αλλαγές όσο και την κορυφαία οδική συμπεριφορά.


2 PEUGEOT i-Cockpit
Στη θέση οδήγησης του νέου Peugeot 308, ο οδηγός βρίσκεται στο κέντρο ενός πρωτοποριακού και άνετου cockpit, που χαρακτηρίζεται με τον όρο PEUGEOT i-Cockpit. Η θέση οδήγησης πληροί τις πλέον απαιτητικές προδιαγραφές και διακρίνεται για το μικρής διαμέτρου τιμόνι, την οθόνη αφής 9.7" τύπου tablet και τον πίνακα οργάνων που είναι τοποθετημένος ακριβώς μπροστά στο οπτικό πεδίο του οδηγού. Η συγκεκριμένη διάταξη του cockpit εξασφαλίζει άμεση πρόσβαση σε όλα τα χειριστήρια, εμπνέοντας ταυτόχρονα και την εμπιστοσύνη του οδηγού και χαρίζοντάς του την εμπειρία οδήγησης ενός Peugeot.

3 ΚΑΘΑΡΕΣ ΣΧΕΔΙΑΣΤΙΚΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ
Το νέο Peugeot 308 εκφράζει μία μοναδική για την αυτοκινητοβιομηχανία, σχεδιαστική προσέγγιση. Με τις χυτές γραμμές και τη σπορ εμφάνιση, το αμάξωμα του νέου Peugeot 308 αναδίδει την εικόνα της κομψότητας και της αποτελεσματικότητας. Η τεχνολογική υπεροχή γίνεται επίσης εμφανής και στο εσωτερικό, μέσα από τους άπλετους χώρους στο εμπρός τμήμα, αλλά και από τον ιδιαίτερα καθαρές σχεδιαστικές γραμμές στο φινίρισμά του.

4 ΠΟΙΟΤΗΤΑ
Κάθε λεπτομέρεια στο νέο Peugeot 308 έχει σχεδιαστεί με ιδιαίτερη προσοχή. Από τα αρχικά στάδια σχεδιασμού, δόθηκε ιδιαίτερη έμφαση στην καθαρότητα των γραμμών. Τόσο η εμπρός όσο και η πίσω ταυτότητα των φωτιστικών σωμάτων ταιριάζει με τα LED που βρίσκονται στους πλευρικούς καθρέφτες, αντανακλώντας την απόλυτη σχεδιαστική ισορροπία μεταξύ των διαφόρων τμημάτων του αμαξώματος. Τέλος, η χρωμιωμένη μάσκα και το σχήμα του καπό είναι δύο ακόμα χαρακτηριστικά που συμβάλλουν στην εικόνα κομψότητας του νέου Peugeot 308.