Το 2019 η νέα γενιά του Peugeot 2008

Το νέο PEUGEOT 208 προσφέρεται με καλύτερο εξοπλισμό σε ανταγωνιστική τιμή
22/10/2017
Black Friday έως 25 Νοεμβρίου
22/11/2017

To 2016, το Peugeot 2008 είχε δεχτεί μια ανανέωση που έφερε εκτός των άλλων και μια νέα γενιά κινητήρων.

Έτσι το μοντέλο πήρε μια σημαντική τόνωση, η οποία θα του επιτρέψει να φτάσει με ανταγωνιστικότητα έως το 2019 που η νέα γενιά του θα παρουσιαστεί τελικά.

Τα μεγαλύτερα 3008 και 5008 θα είναι εκείνα από τα οποία θα αντλεί σχεδιαστικά στοιχεία. Αυτό δε θα ισχύσει μόνο για την εξωτερική του σχεδίαση, αφού και στην καμπίνα το νέας γενιάς i-Cockpit θα δίνει το «παρών».

Περισσότερος θα είναι επίσης και ο διαθέσιμος χώρος για τους επιβάτες και τις αποσκευές, κάτι που θα προκύπτει και από την νέα πλατφόρμα στην οποία φημολογείται ότι θα είναι χτισμένο το αυτοκίνητο.

Χάρη σε αυτήν θα είναι πιο στιβαρό και ταυτόχρονα ελαφρύ, αλλά και συμβατό με αμιγώς ηλεκτρικό σύστημα κίνησης. Είναι μια δυνατότητα που με βεβαιότητα θα εκμεταλλευτεί η Peugeot, διευρύνοντας τις επιλογές στο μοντέλο της.

Τετρακίνηση πάντως δε φαίνεται να προβλέπεται ούτε στη δεύτερη γενιά του Peugeot 2008. Αντ’ αυτής, οι μηχανικοί της εταιρείας εξελίσσουν περαιτέρω το ηλεκτρονικό σύστημα Grip Control, ώστε να αποδίδει ακόμα καλύτερα σε συνθήκες μειωμένης πρόσφυσης.

 

Πηγή: www.newsit.gr