Το νέο Peugeot 2008 συνεχίζει να είναι best seller

Καινούργιο Αυτοκίνητο Peugeot με WiFi On Board στη μισή τιμή
29/08/2017
Οκτώβριος, μήνας εκπλήξεων Peugeot!
08/10/2017

Μετά από ένα χρόνο παρουσίας στην Ελλάδα και τιμή στα 14.850€

Το βραβευμένο Peugeot 2008 συνεχίζει να είναι best seller στα SUV ακόμα και μετά από ένα χρόνο παρουσίας στην ελληνική αγορά.

Στην Peugeot Automotivo καθημερινά βλέπουμε το ενδιαφέρον των πελατών για το Peugeot 2008. Η ασφάλεια, η άνεση, η οικονομία και η πρακτικότητα φέρνουν το Peugeot 2008 στις πρώτες θέσεις προτίμησης των πελατών στην κατηγορία SUV.
Το μικρό SUV προβάλλει τη φρέσκια εμφάνιση, τον πλούσιο εξοπλισμό και τους οικονομικούς κινητήρες βενζίνης και πετρελαίου σε τιμή που αρχίζει για το Peugeot 2008 από μόλις 14.850 ευρώ.

Οι σχεδιαστικές διαφορές εντοπίζονται στη νέα, μεγαλύτερη, μάσκα, η οποία ενσωματώνει πλέον το «λιοντάρι» της Peugeot. Τα πλαστικά προστατευτικά στους θόλους των τροχών και στο πλάι προσδίδουν στο 2008 πιο σκληροτράχηλη εμφάνιση.

Στο εσωτερικό του νέου SUV 2008 κυριαρχεί το Peugeot i-Cockpit. Διακρίνεται για το κόμπακτ σπορ τιμόνι και τον υπερυψωμένο πίνακα οργάνων, που παρέχει τη μέγιστη πληροφόρηση ακριβώς στο οπτικό πεδίο του οδηγού. Παράλληλα είναι κομψά σχεδιασμένο με απαλό LED φωτισμό και με μια κεντρική οθόνη οθόνη αφής 7’’ η οποία παρέχει άμεση και εύκολη πρόσβαση στο ηχοσύστημα, πλοήγηση, τηλέφωνο και πληροφορίες οχήματος. 

Οι επιβάτες του 2008 μπορούν να συνδέσουν το smartphone τους με την οθόνη αφής, χάρη στα συστήματα MirrorLink και Apple Carplay. Ο όγκος του χώρου αποσκευών μπορεί να αυξηθεί από τα 410 lt (σε πενταθέσια διάταξη) έως τα 1.400 lt. όταν αναδιπλωθούν τα πίσω καθίσματα.

Τώρα η Peugeot Automotivo με την προσφορά της, για WiFi On Board στη μισή τιμή, όχι μόνο μετατρέπει το αυτοκίνητό σας σε Wi Fi HOTSPOT, αλλά παρέχει σε συνεργασία με την COSMOTE, τον κορυφαίο πάροχο τηλεπικοινωνίας στην Ελλάδα, ΔΩΡΕΆΝ INTERNET 60 GB για έναν ολόκληρο χρόνο.

Θυμίζουμε ότι το γαλλικό SUV διατίθεται αποκλειστικά ως προσθιοκίνητο (με απόσταση 16,5 cm από το έδαφος), όμως το σύστημα Grip Control (στις εκδόσεις ισχύος από 100 PS και άνω) και τα ελαστικά Mud&Snow υπόσχονται βελτιωμένη πρόσφυση σε δύσκολες επιφάνειες. Στη γκάμα των κινητήρων παραμένουν οι οικονομικοί Euro6 βενζίνης και diesel, τεχνολογίας PureTech (στα 1.200 cc) και BlueHDi (στα 1.600 cc). Το εύρος ισχύος τους είναι από 82 έως 130 PS και οι εκπομπές CO2 από 90 έως 114 g/km (υπάρχει δηλαδή έκδοση με απαλλαγή από τα τέλη κυκλοφορίας).

Δείτε από κοντά το  βραβευμένο Peugeot 2008 στις εκθέσεις μας σε Χαλάνδρι, Γέρακα και Γλυκά Νερά.