Οκτώβριος, μήνας εκπλήξεων Peugeot!

Το νέο Peugeot 2008 συνεχίζει να είναι best seller
18/09/2017
Προσφορά για νέο αυτοκίνητο Peugeot
10/10/2017

Οκτώβριος, μήνας εκπλήξεων και προσφορών Peugeot!

Ότι κι αν θέλεις σε Peugeot στην Peugeot Automotivo, το έχουμε!

 

O Οκτώβριος είναι μήνας εκπλήξεων και προσφορών Peugeot. Στην Peugeot Automotivo έχουμε μέχρι τέλος Οκτωβρίου μοναδικές εκπλήξεις στις τιμές καινούριων αυτοκινήτων για 40 επιλεγμένα μοντέλα Peugeot 108, Peugeot 208, Peugeot 2008.

Για τους ιδιοκτήτες Peugeot 5ετίας, προσφέρουμε εκπτώσεις σε service Peugeot, σε ανταλλακτικά Peugeot και ειδικές τιμές για τα ελαστικά αυτοκινήτου.

Ότι κι αν θέλετε σε Peugeot σε εμάς μπορείτε να το βρείτε στις χαμηλότερες τιμές της αγοράς.

  • Όφελος μέχρι και 2.000 ευρώ σε 40 καινούρια επιλεγμένα αυτοκίνητα Peugeot 108, Peugeot 208 και Peugeot 2008.
  • Ανταλλαγή του παλιού σας αυτοκινήτου με ένα ολοκαίνουριο Peugeot, σε τιμές που μόνο στην Peugeot Automotivo μπορείτε να βρείτε.
  • Δώρα και ειδικά προνόμια σε κάθε καινούριο Peugeot, τα οποία θα σας ικανοποιήσουν απόλυτα και θα δικαιώσουν την επιλογή σας να αγοράσετε το καινούριο σας αυτοκίνητο από την Peugeot Automotivo.
  • Έκπτωση στο service του Peugeot σας, για να είναι πάντα σαν καινούριο.
  • Έκπτωση στα ανταλλακτικά Peugeot για μεγαλύτερη οικονομία στη συντήρησή του.
  • Αλλά ακόμα κι αν τα ελαστικά σας χρειάζονται αντικατάσταση, σε εμάς θα βρείτε λάστιχα αυτοκινήτου στη χαμηλότερη τιμή της αγοράς.

Στην Peugeot Automotivo θέλουμε και μπορούμε να προσφέρουμε περισσότερα!

Με 3 καταστήματα Peugeot στην Αθήνα σε Χαλάνδρι, Γέρακα και Γλυκά Νερά, σας προσφέρουμε τη δυνατότητα καλύτερης τιμής και προνομίων σε όλα τα μοντέλα Peugeot. Παράλληλα μπορείτε να έχετε οικονομία στη συντήρηση του Peugeot σας, με τις εκπτώσεις μας στο service.

Σε εμάς θα βρείτε, επίσης, προσφορές σε γνήσια ανταλλακτικά Peugeot και αξεσουάρ Peugeot με ειδικές τιμές.

Στην Peugeot Automotivo, χάρη στους χιλιάδες ευχαριστημένους πελάτες μας, είμαστε η Νο1 αντιπροσωπεία Peugeot. Πρώτοι τόσο σε πωλήσεις νέων και μεταχειρισμένων αυτοκινήτων Peugeot, όσο και σε αριθμό συντηρήσεων (service) Peugeot.

O Οκτώβριος στην Peugeot Automotivo έχει μοναδικές εκπλήξεις. Ότι κι αν θέλεις σε Peugeot, στην Peugeot Automotivo το έχουμε!