ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΤΟ ΝΕΟ2008

1 Η ΓΟΗΤΕΥΤΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ SUV

Το σλάιντ απαιτεί την χρήση JavaScript.

Το νέο PEUGEOT 2008 SUV i διαθέτει μια έντονη, υψηλής τεχνολογίας φωτεινή υπογραφή. Με τη μαύρη μάσκα και τα χρωμιομένα στοιχεία, τους εξελιγμένους προβολείς και τα πίσω φώτα με τρεις 3D LED i νυχιές, το νέο PEUGEOT 2008 έχει χαρισματική, εμφάνιση αιλουροειδούς.

Ρίξτε μια ματιά στην κατακόρυφη μάσκα του ψυγείου: θα βρείτε το λιοντάρι στο κέντρο. Τρέξτε το βλέμμα σας προς τα πίσω, κατά μήκος του νέου οριζόντιου καπό, στη συνέχεια, στρέψτε τα ματιά προς τα κάτω στα μαύρα πλευρικά προστατευτικά i μεταξύ του εμπρόσθιου και πίσω προφυλακτήρα με ενισχυμένους αποσβεστήρες. Περαιτέρω απόδειξη της αναβάθμισης που έχει λάβει το αυτοκίνητο μπορεί να εντοπιστεί σε διάφορα επιχρωμιωμένο χαρακτηριστικά i.

2 ΤΟ SUV ΜΕ ΤΗ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΑΙΣΘΗΣΗ
Η πλούσια ποικιλία των υλικών και οι εκλεπτυσμένες πινελιές στο φινίρισμα, έχουν μετατρέψει το νέο PEUGEOT 2008 SUV σε μια έντονη εμπειρία. Πάρτε τη θέση σας στο PEUGEOT i-Cockpit®. Το τιμόνι μικρών διαστάσεων, ο head-up πίνακας οργάνων και η οθόνη αφής εξασφαλίζουν οδήγηση με ζωντάνια, διαισθητικότητα, ασφάλεια και οδική συμπεριφορά με εξαιρετική ακρίβεια.

Το νέο PEUGEOT 2008 SUV διαθέτει ένα ευρύ φάσμα τεχνολογιών με σκοπό να ξυπνήσει τις αισθήσεις :
• Mirror Screen i: MirrorLink TM i ή το Apple Carplay® i που σας επιτρέπει να αντιγράψετε ή να ελέγξετε την οθόνη του smartphone σας απευθείας μέσω της οθόνης αφής του αυτοκινήτου σας i. • Park Assist i: αυτό το ενεργό σύστημα υποβοήθησης στάθμευσης σας βοηθάει να παρκάρετε πιο εύκολα, παράλληλο ή σε σειρά i. • Η κάμερα στάθμευσης i: με την ανίχνευση αόρατων εμποδίων με την επιλογή της όπισθεν, αυτό το σύστημα κάνει τους ελιγμούς στην πόλη ευκολότερους και ασφαλέστερους . • Grip control®i: το PEUGEOT 2008 προσφέρει κράτημα στο δρόμο που προσαρμόζεται σε όλους τους τύπους εδαφών. Η τεχνολογία Grip Control® βελτιώνει την πρόσφυση σε συνθήκες χαμηλής πρόσφυσης, προσφέροντας 5 λειτουργίες (Standard, Χιόνι, All-Terrain,Άμμος και ESP Off).

3 ΤΟ HIGH-TECH SUV

Το σλάιντ απαιτεί την χρήση JavaScript.

Τα δύο βασικά πλεονεκτήματα του PEUGEOT 2008 SUV είναι η κομψή του σιλουέτα και η προσεκτική μείωση του βάρους του i. Προσθέτοντας και μια γκάμα κινητήρων που έχει σχεδιαστεί για να ανταποκρίνεται σε κάθε ανάγκη γίνεται ξεκάθαρο ότι το PEUGEOT 2008 SUV είναι ιδανικό για να κρατά τις εκπομπές CO2 υπό έλεγχο i.

Οι βενζινοκινητήρες εκδόσεις διαθέτουν 3-κύλινδρους κινητήρες PureTech Euro 6 με δυνατότητας συνεργασίας με το νέο αυτόματο κιβώτιο EAT6 i. Οι diesel εκδόσεις του νέου SUV διαθέτουν τεχνολογία BlueHDi. Το PEUGEOT 2008 SUV επίσης προσφέρει υψηλό επίπεδο ασφάλειας χάρη στο Active City Brakei, ένα νέο χαρακτηριστικό που δρα στο σύστημα πέδησηςi. Αν ο οδηγός δεν είναι σε θέση να αντιδράσει, το Active City Brake βοηθά στην αποφυγή ατυχημάτων στους δρόμους της πόλης ή τα περιορίζει τη σοβαρότητά τους.