3 ΛΟΓΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ ΤΟ ΝΕΟ2008

1 ΜΕ ΤΗ ΓΟΗΤΕΙΑ ΕΝΟΣ SUV
Απολαυστική και ξεκούραστη οδήγηση, κομψός σχεδιασμός, ασυναγώνιστη ποιότητα – είναι χαρακτηριστικά μέσω των οποίων η PEUGEOT δεσμεύεται να προσφέρει όλο και πιο έντονες συγκινήσεις.

Στην κατηγορία των μικρομεσαίων SUV, το νέο SUV PEUGEOT 2008 ξεχωρίζει από κάθε άλλο μοντέλο. Νιώστε την ‘αύρα’ που εκπέμπει το εντυπωσιακό design, τη δύναμη και την έντονη προσωπικότητα που συνηγορεί στην εικόνα ενός σοφιστικέ και ρωμαλέου αυτοκινήτου.


2 ΤΟ SUV ΤΩΝ ΜΟΝΑΔΙΚΩΝ ΣΥΓΚΙΝΗΣΕΩΝ
Τα ποιοτικά υλικά και το εξελιγμένο επίπεδο φινιρίσματος του νέου compact SUV της PEUGEOT , αποτελούν το εισιτήριο σε ένα κόσμο αληθινών συγκινήσεων και εμπειριών. Καθίστε μπροστά στο PEUGEOT i-Cockpit®. Το μικρό τιμόνι, ο πίνακας οργάνων τεχνολογίας ‘head-up’ και η οθόνη αφής, σας εξασφαλίζουν ευχάριστη και απόλυτα ασφαλή οδήγηση, με τέλεια οδική συμπεριφορά.

Το 2008 διαθέτει επίσης και πληθώρα τεχνολογιών – οδηγικά βοηθήματα, δυνατότητες δικτύωσης και χαρακτηριστικά ασφάλειας – που εξιδανικεύουν τις αισθήσεις και προσφέρουν μοναδικές εμπειρίες οδήγησης.

3 ΤΟ HIGH-TECH SUV
Τα δύο βασικά πλεονεκτήματα του νέου PEUGEOT 2008 είναι η εντυπωσιακή του εμφάνιση και το ελεγχόμενο βάρος του. Χάρη στην γκάμα των κινητήρων BlueHDi και PureTech, που έχουν σχεδιαστεί για κάθε περίσταση, σας δίνεται η δυνατότητα να κρατήσετε χαμηλά την κατανάλωση και τις εκπομπές του CO2.