3 ΛΟΓΟΙ

ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΤΟ ΝΕΟ PEUGEOT 3008 SUV


Το νέο SUV PEUGEOT 3008 αντανακλά δύναμη και χαρακτήρα. Χάρη στην έντονη σχεδιαστική προσωπικότητά
του, το νέο αυτό ξεχωριστό SUV συνδυάζει τη στιβαρότητα με την κομψότητα. Καθίστε πίσω από το τιμόνι του
νέου 3008 SUV και νοιώστε την αίσθηση του ταξιδιού σε έναν κόσμο τεχνολογίας και απόλαυσης που εγγυώνται
μοναδικές οδηγικές εμπειρίες.
1
ΕΜΠΝΕΥΣΜΕΝΟ DESIGN
 
 
 
Πρώτη εντύπωση που συναρπάζει, το εμπρός μέρος του νέου SUV PEUGEOT 3008, με την εμβληματική κυψελωτή μάσκα και τα ‘τραβηγμένα’ προς τα πίσω full LED φωτιστικά σώματα σε σχήμα ματιών γάτας. Ανακαλύψτε τις ρευστές και δυναμικές σχεδιαστικές γραμμές των πλευρικών επιφανειών, που τονίζονται και από την παρουσία του ιδιαίτερα κομψού αλουμινένιου διακοσμητικού φιλέτου.
Η έντονη προσωπικότητα του μοναδικού SUV PEUGEOT 3008 συμπληρώνεται και από την Black Diamond οροφή καθώς και τη μαύρη διακοσμητική φάσα που ενσωματώνει τα 3πλά πίσω LED φώτα, που παραμένουν ανάμενα και την ημέρα.
 

2
ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ
 
 
 
Ποτέ στο παρελθόν δεν υπήρξε καλύτερο σημείο εκκίνησης για την απόλαυση της περιπέτειας.
Με το εντυπωσιακό PEUGEOT i-Cockpit®, το νέο SUV PEUGEOT 3008 σας προσκαλεί να ανακαλύψετε έναν 100% ψηφιακό κόσμο. Η οθόνη αφής των 8 ιντσών , το πλήρως διαμορφώσιμο ψηφιακό HUD (head-up display), το μικρό τιμόνι με τα ενσωματωμένα χειριστήρια και το ηλεκτρικό κιβώτιο ταχυτήτων εγγυώνται να τονίσουν το βαθμό οδηγικής απόλαυσης.

Διαμορφώστε ανάλογα με τις προτιμήσεις σας την αισθητική του εσωτερικού μέσω του συστήματος i-Cockpit Amplify και των εκπληκτικών δυνατοτήτων του. Επιλέξτε και διαμορφώστε το εσωτερικό περιβάλλον του αυτοκινήτου, ανάλογα με τις διαθέσεις ή τη διαδρομή σας, με μία μόνο κίνηση, με δυνατότητα ελέγχου ακόμα και της λειτουργίας των 8 επιλογών μασάζ για τα εμπρός καθίσματα , απολαμβάνοντας συγχρόνως την πολυτέλεια και την άνεση των εσωτερικών χώρων.

Και τέλος, απολαύστε την αξιοζήλευτη αίσθηση του δρόμου, και την μοναδική ποιότητα ηχομόνωσης, κάτω από το φυσικό φώς της πανοραμικής συρόμενης οροφής , καθώς η μουσική πλημμυρίζει το εσωτερικό, μέσα από το κορυφαίο ηχοσύστημα hi-fi της FOCAL .
 

3
ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑΚΕΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ
 
 
 
Εξερευνώ τον κόσμο σημαίνει επίσης ότι εκμεταλλεύομαι κάθε διαθέσιμη τεχνολογία εξασφαλίζοντας ταυτόχρονα και την προστασία του περιβάλλοντος. Το ελαφρωμένο πλαίσιο, οι κινητήρες PureTech ή BlueHDi, και το αυτόματο κιβώτιο EAT6 κατατάσσουν το νέο SUV PEUGEOT 3008 ανάμεσα στα πλέον οικονομικά SUV στην κατηγορία του.